Om oss

Velkommen til Baltic Trade – Din pålitelige kilde for førsteklasses oppvarming produkter i Norden!

Med to tiår med urokkelig dedikasjon og erfaring har Baltic Trade vokst til å bli en av de ledende leverandørene av oppvarming produkter i Norden. Beliggende i hjertet av Baltikum er vårt topp moderne produksjonsanlegg der innovasjon og tradisjon smelter sammen for å skape ekspertise.

Produsert i Baltikum, levert til Norden: Vår forpliktelse til kvalitet starter hjemme, da alle våre produkter stolt blir laget i Baltikum, en region kjent for sitt håndverk og ekspertise. Dette er der reisen til varme og koselige hjem over Norge, Sverige og Finland virkelig begynner.

En Arv av Utmerkelse: Med 20 års erfaring i bransjen har vi ikke bare finslipt våre ferdigheter, men også skaffet oss en rik kunnskap og erfaring i levering av førsteklasses ved, briketter og pellets. Vår arv er bygget på å konsekvent levere førsteklasses oppvarmingsløsninger som møter de unike behovene til våre kjære kunder.

Kvalitet, Profesjonalitet og Service: Hos Baltic Trade er våre verdier urokkelige. Vi legger et fast fokus på kvalitet, profesjonalitet og dedikert service til våre høyt verdsatte partnere. Vår forpliktelse til disse prinsippene sikrer at hver interaksjon med oss er eksepsjonell.

Norske Standarder, Baltisk Kunst: Vær trygg, alle våre varer blir nøye produsert og kvalitetssikret i henhold til strenge norske standarder. Denne dedikasjonen til ekspertise er et bevis på vårt løfte om å levere det beste.

Dine Rettigheter, Vår Prioritet: Når du velger oss som din partner, er dine rettigheter og forventninger vår topprioritet. Vi garanterer ikke bare høyeste kvalitet, men også vel fylte sekker, raske leveringstider og fleksible betalingsvilkår for å møte dine unike behov.

Baltic Trade er mer enn en leverandør; vi er din dedikerte partner for å sikre varme, komfort og kvalitet. Utforsk vårt utvalg av førsteklasses oppvarming produkter og opplev forskjellen med Baltic Trade. Bli med oss i å skape en koseligere og mer innbydende fremtid for hjem over hele Norden. Oppdag ekspertise med Baltic Trade. Din tilfredshet er vårt løfte.